Zdravilo za glive, luskavico in papilome

Nakup krema Keramin v Ljubljani

Krema Keramin
€39€78
4.116

Naročiti Keramin

Popust -50%

Krema Keramin za preprečevanje in zdravljenje bolezni, povezanih z glivičnimi okužbami nohtov in virusom HPV.

Za možen nakup kreme na uradni spletni strani v Ljubljani:

 1. Naročite takoj po znižani ceni.
 2. V predlagano polje vnesite svoje kontaktne podatke: uporabite obrazec za naročilo in vnesite podatke o naročilu, upravitelj vas bo poklical za hitro dostavo in svetovanje.
 3. Navedite naslov in mesto dostave. Plačajte pri kurirju ali na pošti samo po povzetju za paket. Predplačilo ob naročilu ni potrebno.

Zdaj lahko na spletnem mestu izkoristite 50% popust pri nakupu kreme. Keramin lahko dobite s popustom - za samo €39.

Kako kupiti v Ljubljani Keramin

Keramin proti glivicam, psoriazi in papilomom se aktivno spopada z odpravljanjem srbenja in vnetja prstov na rokah in nogah, odpravlja bradavice in papilome, kar vpliva na vzrok njihovega videza. Deluje pomirjujoče na kožo rok in nog.

Kako naročiti gel Keramin v Ljubljani?

 1. Izberite želeni izdelek na strani v Sloveniji.
 2. Pustite zahtevo v naročilnici in počakajte na klic upravitelja. Poklical vas bo, da uskladite naročilo in popravite naslovne podatke.
 3. Vnesite naslov za dostavo. Pri naročilu v večje mesto, na primer - Ljubljana, vam bo na voljo dostava s kurirsko službo. Cena dostave je odvisna od mesta, določi jo Slovenija.
 4. Naročilo sprejmete in ga plačate šele po prejemu, možno je tudi, da po prejemu paketa plačate naročilo. Predplačilo ni potrebno.

Trajanje akcije je omejeno. Pohitite z naročilom s popustom -50%. Cena Keramin kreme za glivice, luskavico, bradavice in papilome je €39, naročite jo lahko na uradni spletni strani v Ljubljani.

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Keramin

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Keramin

Keramin v PortorožuKeramin v Mariboru
Mesta v Sloveniji

Ocene o Keramin v Ljubljani

 • Drazen
  Priporočam to kremo za obe roki. Z glivicami sem se spopadel hitro in po zelo ugodni ceni. Zadovoljen sem bil z učinkovitostjo in odsotnostjo stranskih učinkov pri uporabi kreme Keramin. svetujem vsem!
  Keramin
 • Maša
  Odlična krema. Ko sem prvič uporabil Keramin, je srbenje nenadoma prenehalo. Naslednje jutro moje noge niso bile več rdeče. Uporabljala sem ga največ mesec dni, nato pa so beli vezikli zaradi glivic izginili, noge pa so bile mehke na dotik, kot pri otroku.
  Keramin