Zdravilo za glive, luskavico in papilome

Nakup krema Keramin v Mariboru

Krema Keramin
€39€78
4.116

Naročiti Keramin

Popust -50%

Krema Keramin za preprečevanje in zdravljenje bolezni, povezanih z glivičnimi okužbami nohtov in virusom HPV.

Če želite kremo kupiti na uradni spletni strani v Mariboru:

 1. Na spletnem mestu pustite prijavo.
 2. V ustrezno polje vnesite svoje kontaktne podatke: v obrazcu za naročilo navedite svojo telefonsko številko in svoje ime, vodja vas bo poklical in vam svetoval.
 3. Navedite naslov in mesto dostave. Plačajte šele po prejemu pošiljke po pošti ali od kurirja. Predplačilo ob naročilu ni potrebno.

Zdaj lahko na spletnem mestu izkoristite 50% popust pri nakupu kreme. Keramin lahko kupite za polovično ceno - za samo €39.

Kako kupiti v Mariboru Keramin

Keramin proti glivicam, psoriazi in papilomom se aktivno spopada z odpravljanjem srbenja in vnetja prstov na rokah in nogah, odpravlja bradavice in papilome, kar vpliva na vzrok njihovega videza. Deluje pomirjujoče na kožo rok in nog.

Kako naročiti Keramin v Mariboru gel?

 1. Izberite želeni izdelek na strani v Sloveniji.
 2. Vnesite svoje ime in telefonsko številko ter počakajte na klic upravitelja. Poklical vas bo, da uskladite naročilo in popravite naslovne podatke.
 3. Vnesite naslov za dostavo. Pri naročilu v večje mesto, na primer - Maribor, boste na voljo za dostavo s kurirsko službo. Cena pošiljanja paketa je odvisna od mesta, določi jo Slovenija.
 4. Naročilo sprejmete in ga plačate šele po prejemu, možno je tudi plačilo naročila po prejemu po pošti ali pri kurirju. Predplačilo ni potrebno.

Danes popust -50%, imate čas za nakup po znižani ceni. Cena Keramin kreme za glivice, luskavico, bradavice in papilome je €39, kupite jo lahko na uradni spletni strani v Mariboru.

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Keramin

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Keramin

Keramin v LjubljaniKeramin v Portorožu
Mesta v Sloveniji

Ocene o Keramin v Mariboru

 • Vebi
  Niti nisem mogel iti na obisk ali kupiti novih čevljev, ker mi je bilo nerodno zaradi svojih nog. Tudi doma me je bilo sram pred otroki in možem. Kremo Keramin sem uporabljala natanko dva dni, stopala pa niso več dišala, nisem čutila srbenja in neugodja zaradi luščenja kože.
  Keramin
 • Nina
  Keramin deluje! Njegov glavni plus je, da se že ob prvem nanosu pomaga znebiti srbenja, odpravlja bolečine in potenje, po enem mesecu pa se ne boste več spominjali svoje težave.
  Keramin