Ocene o Keramin

 • Drazen
  Priporočam to kremo za obe roki. Z glivicami sem se spopadel hitro in po zelo ugodni ceni. Zadovoljen sem bil z učinkovitostjo in odsotnostjo stranskih učinkov pri uporabi kreme Keramin. svetujem vsem!
  Keramin
 • Maša
  Odlična krema. Ko sem prvič uporabil Keramin, je srbenje nenadoma prenehalo. Naslednje jutro moje noge niso bile več rdeče. Uporabljala sem ga največ mesec dni, nato pa so beli vezikli zaradi glivic izginili, noge pa so bile mehke na dotik, kot pri otroku.
  Keramin
 • Vebi
  Niti nisem mogel iti na obisk ali kupiti novih čevljev, ker mi je bilo nerodno zaradi svojih nog. Tudi doma me je bilo sram pred otroki in možem. Kremo Keramin sem uporabljala natanko dva dni, stopala pa niso več dišala, nisem čutila srbenja in neugodja zaradi luščenja kože.
  Keramin
 • Nina
  Keramin deluje! Njegov glavni plus je, da se že ob prvem nanosu pomaga znebiti srbenja, odpravlja bolečine in potenje, po enem mesecu pa se ne boste več spominjali svoje težave.
  Keramin
 • Lana
  Krema Keramin je postala moje nepogrešljivo orodje za boj proti glivicam na stopalih. Uporabljala sem ga le 2 tedna, vendar so bile že opazne pomembne izboljšave: vonj in srbečica sta izginila, nohti so postali bolj zdravi.
  Keramin
Uporabniška ocena Keramin
4.1
16