Zdravilo za glive, luskavico in papilome

Nakup krema Keramin v Portorožu

Krema Keramin
€39€78
4.116

Naročiti Keramin

Popust -50%

Krema Keramin za preprečevanje in zdravljenje bolezni, povezanih z glivičnimi okužbami nohtov in virusom HPV.

Za nakup kreme na uradni spletni strani v Portorožu:

 1. Izpolnite preprost obrazec za naročilo na spletnem mestu.
 2. V ustrezno polje vnesite svoje kontaktne podatke: v obrazec za naročilo vnesite svojo telefonsko številko in ime, vodja vas bo poklical in pojasnil podrobnosti naročila za hitro dostavo.
 3. Navedite naslov in mesto dostave. Paket bo možen prevzeti na pošti ali pa jo bo na dom dostavil kurir. Plačilo ob prevzemu. Predplačilo ob naročilu ni potrebno.

Zdaj lahko na spletnem mestu izkoristite 50% popust pri nakupu kreme. Keramin lahko kupite v okviru trenutne promocije - za samo €39.

Kako kupiti v Portorožu Keramin

Keramin proti glivicam, psoriazi in papilomom se aktivno spopada z odpravljanjem srbenja in vnetja prstov na rokah in nogah, odpravlja bradavice in papilome, kar vpliva na vzrok njihovega videza. Deluje pomirjujoče na kožo rok in nog.

Kako naročiti Keramin v Portorožu gel?

 1. Izberite potrebno orodje na strani v Sloveniji.
 2. Izpolnite naročilnico in počakajte na klic vodje. Poklical vas bo, da uskladite naročilo in popravite naslovne podatke.
 3. Vnesite naslov za dostavo. Pri naročilu v večje mesto, na primer - Portorož, vam bo na voljo dostava s kurirsko službo. Točna cena pošiljanja paketa je lahko v mestih drugačna, določi jo Slovenija.
 4. Prejemanje in plačilo v 2-14 dneh, možno je tudi, da po prejemu paketa plačate naročilo. Predplačilo ni potrebno.

Samo danes 50% POPUST, naročite po znižani ceni. Cena Keramin kreme za glivice, luskavico, bradavice in papilome je €39, kupite jo lahko na uradni spletni strani v Portorožu.

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Keramin

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Keramin

Keramin v LjubljaniKeramin v Mariboru
Mesta v Sloveniji

Ocene o Keramin v Portorožu

 • Lana
  Krema Keramin je postala moje nepogrešljivo orodje za boj proti glivicam na stopalih. Uporabljala sem ga le 2 tedna, vendar so bile že opazne pomembne izboljšave: vonj in srbečica sta izginila, nohti so postali bolj zdravi.
  Keramin